header banner
Default

Yazar Investing com, kripto para piyasalarında bugün öne çıkan beş gelişmeyi yazdı


Kripto piyasalarında bugün öne çıkan 5 gelişme

Yayın Tarihi 22.08.2023 17:20

Kripto piyasalarında bugün öne çıkan 5 gelişme

Investing.com - Kripto para piyasalarında bugün öne çıkan 5 gelişmeyi özetledik.

başa dönüldü: Yeniden lansman tarihi bekleniyor

VIDEO:

'nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shibarium'un yakında yeniden başlatılacağı konusunda açıklamalarda bulundu.

Önceki lansmanın sorunlar yaşandıktan sonra hizmete alınamayan katman-2 ağı için sorunların tekrar etmemesi için yoğun çaba sarfettiklerini söyleyen Kusama, hazır duruma gelmek için test sürecinin tamamlandığını dile getirdi. 

Kusama, iyileştirilen güvenlik önlemleri hakkında da bilgi verdi. Buna göre; RPC düzeyinde hız sınırlaması ve otomatik sunucu sıfırlama gelişmelerine ek olarak yeni bir izleme sisteminin geliştirildiği bildirildi.

Hedera ağındaki gelişmelerle olumsuz piyasa koşullarına direnmeye devam ediyor

VIDEO:

Geçen haftadan bu yana kripto para piyasası genelinde hızlı düşüş görülürken Hedera’nın yerel varlığı , düşüş ivmesinden korunmayı başardı. Ayrıca ağda son bir ayda toplam kilitli değer %30’a yakın artış gösterdi.

Hedera ağına artan talep, bu ayın ortasında ağda inşa edilen Dropp platformunun FedNow’a entegre edilmesiyle desteklendi. Ayrıca otomobil endüstrisi devleri ve ’nın karbon emisyon salınımını izleme sistemi kurmak için Hedera ile iş birliği yapacağına dair gelişmeler de ağı destekledi. 

HBAR, geçen haftaki düşüş eğilimini fırsat olarak gören yatırımcılar tarafından desteklenirken bugün 0,06 dolar bandında Haziran ayından bu yana devam eden yükseliş eğilimini koruyarak devam ediyor.

AVAX’ta token kilidinin açılacak olması daha fazla düşüş endişelerini körüklüyor

VIDEO:

ağında 26 Ağustos’ta 9,54 milyon AVAX’ın kilidi açılacak. Uzmanlar bu büyüklükte bir kilit açılışının piyasa likiditesini ve işlem hacmini önemli ölçüde etkileyebileceğini düşünüyor. Bu da fiyat düşüşünü tetikleyebileceği endişelerini beraberinde getiriyor. 

Mevcut fiyata göre kilidi açılacak varlıklar şu an 99 milyon dolar değerinde ve AVAX’ın dolaşımdaki arzının yaklaşık %2,8’ini oluşturuyor. AVAX’ta bir önceki kilit açılışı 28 Mayıs tarihinde gerçekleşti. O dönem kısmi bir gerileme gören AVAX, ilerleyen günlerde yükseliş kaydetti. 

, şu an geçen haftadan bu yana %17,5 oranında düşüşle 10,15 dolardan alıcı buluyor. 

Kısa sürede dünyanın en büyük 3. cüzdanı olan hesap merak uyandırdı

VIDEO:

Bc1q....59v2 adresi, 118.000 Bitcoin ile dünyanın en büyük üçüncü Bitcoin sahibi olarak ortaya çıktı. Cüzdandaki BTC’nin değeri şu an 3 milyar dolar olarak hesaplanıyor.

Bu büyük Bitcoin cüzdanının kime ait olduğu ise merak konusu oldu. Yapılan araştırmalar sonucunda cüzdan adresinin ABD kripto para borsası Gemini’ye ait olduğu ortaya çıktı. 

Bu arada en büyük iki Bitcoin cüzdanı Binance ve Bitfinex’in soğuk cüzdanlarından oluşuyor. 

Vitalik Buterin’in kripto borsalarına 1 milyon dolarlık transferi endişelendirdi 

VIDEO:

Kripto para piyasalarında kara bulutlar henüz dağılmamışken Vitalik Buterin’in de kripto varlık satışına katıldığı gibi görünen varlık transferleri endişeleri körükledi. 

Hafta başında Ethereum’un kurucu ortaklarından Vitalik Buterin’in yaklaşık 1 milyon dolar değerindeki 600 ETH’yi Coinbase’e transfer ettiği ortaya çıktı. Ancak son görünüme göre Vitalik’in varlık satacağına dair bir emare bulunmuyor.

Öyle ki Arkham Intelligence verileri, 2023 yılının başından bu yana kripto para borsalarına düzenli olarak ETH gönderdiğini ortaya koyuyor. Buterin, bu işlemlerde daha çok Kraken borsasını tercih ederken borsa mevduatlarının son transfer ile birlikte 4,37 milyon dolara çıktığı kaydedildi. Buterin’in piyasada ETH satacağına dair artan spekülasyona rağmen fiyatının dünden bu yana %1’in altında gerileme görerek 1.650 dolar fiyatında işlem görürken etkilenmediği görülüyor.

Yazar: Investing.com

İlgili Haberler

Kripto kredi şirketi BlockFi iflastan çıktığını duyurdu

BlackRock Bitcoin ETF’si, DTCC sitesinde ortaya çıktı ve ardından kayboldu

Hong Kong'da lisans başvurusu yapacak olan HKVAEX'in arkasında Binance var

Son yorumlar

Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.

seg?t=2&add=19833489

Sources


Article information

Author: John Mcdonald

Last Updated: 1698225603

Views: 1137

Rating: 4.2 / 5 (80 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: John Mcdonald

Birthday: 1918-02-21

Address: USNV Randolph, FPO AP 03467

Phone: +4064124330992070

Job: Article Writer

Hobby: Playing Chess, Origami, Orienteering, Metalworking, Sculpting, Hiking, Skiing

Introduction: My name is John Mcdonald, I am a accomplished, vivid, expert, bold, esteemed, candid, resolute person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.